11. 4. 2013

Mein Herr

O našem listopadovém Aiwa! festivalu jsem zde již psala, dnes bych vám ráda přiblížila náš malý výlet do vod burlesky, který jsme právě na festivalu podnikly s mou taneční kolegyní a přítelkyní Katkou. Po předloňském rozverném tanečku "Special Girlfriends" jsme zůstaly u naší osvědčené a milované Ute Lemper, tentokrát s jejím šlágrem Mein Herr. Tyto naše taneční vsuvky vznikají spíš pro odlehčení celého večera, nejsou rozhodně naší hlavní taneční parketou, proto se ani nesnažíme o velké taneční výkony :) Přesto nás naše "vintage" řádění baví a letos již chystáme třetí vydání - tentokrát víc stylizované do stylu pin-up, nechte se překvapit...



A ještě několik fotek od Daniela Krále a Jiřího Šedy:






2 komentáře:

Adivey řekl(a)...

Hmm, ambiciózní. :) A v českých tanečních vodách i neotřelé, že? Případně mě vyveďte z omylu.
Těším se na pin-up příští rok. Dlouho už se také těším na korzet šitý na míru, který byl na FB avizován už před delším časem. To je on? Doufám, že ne, když je zároveň v bazárku. To by byla škoda.

Channah řekl(a)...

Není, tenhle byl nouzově objednán, aby se stihl do vystoupení - a i když na jedno vystoupení posloužil, přeci jen je to konfekce a těším se na vlastní na míru (pravda se mi to těšení nějak protahuje, ale nebyly prozatím finance...)